Friday, 18 May 2012

Blog skin aku sudah di-'MORPH'-kan...

jumaah mubarak peepz..entri sekejap2 sebelum pi semayang jumaat..entri dah lame xupdate..ni update kejap sebab dah tukar rupe yang tak berapa nak baru..tone n gambar sebelum ni agak dull, aku tengok sendiri blog aku rase BOSAN + NGANTUK..skang ni segar sket lah kot..xbrape nk ngantuk sgt..hahahah..harapnye

Dari 2-3 minggu lepas nk update pasal praktikal tp tak ter-update lagi..i.allah malam ni @ besok..dah mintak cuti hujung minggu ni, lepak kluar dengan brothers skola dulu..ok~ chalo..laki2 tu, buat-buat paham ye..jom date dengan ALLAH..smoga ibadah diterimaNya insyaAllah.. =)

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-


~Hambik ko..berhabuk bersawang..brape keturunan spider pon aku tak tau~



TADAA~~~~~


| ok la ni kan...tak ngantuk sangat (kononnye)..hahahah |