Tuesday, 29 March 2011

I Just Love Them ~

السلام عليكم


eh? new entry oredi..wadafish!! u just post an entry this morning and u r posting another 1?? shoosh..haha..naa, this entry is actually nothing, i just want to share something..it's all bout gifts, souvenirs and such..hate to tell u more, just take a peak to these photos yaw!! ~ I HEART THEM =D

Sesibuk hari Isnin

السلام عليكم

yaw!! its Monday!! haha..hari ni kak ita suruh pi kelas blaja moto sebab nak kene setelkan test QTI dalam minggu ni jugak (test JPJ minggu depan..huhu)..dijemput dari umah jam 8.30 - 8.45 pagi, sampai je dekat Cott Driving Academy, aku pon "arghh!!! moto full lagi"..tiap kali datang je mesti moto-moto kat situ fully occupied..so, macam biasa kene la tunggu turn lagi..ni kalau dekat InMaju Driving Academy mesti da syiok..kt situ moto-moto & kereta-keretanye semua baru-baru n best untuk dipandu, tak ramai orang pulak bukan macam dekat Cott DA ni..tp, pakej lesen dekat InMaju tu mahal woo..tak terdaya la aku nak menanggung fees nyer tu..kalau dekat Cott DA ni murah je pakej nye, dekat pulak dengan rumah..

Friday, 25 March 2011

Marilah Berbaik Baik!

السلام عليكم

Evening to all!! i was planning to go for a walk this evening but apparently ibu just ask me to accompany her to Shah Alam to fetch my sister at UiTM Shah Alam and ibu wants to go for HPA class that is in Shah Alam too.."To Kill Two Birds With A Stone" eh..huhu

Thursday, 24 March 2011

Sejarah Bermula...

~ aku budak baru, mintak tunjuk ajar ye =D ~

السلام عليكم

Salam sebagai pembuka bicara untuk blog aku yang pertama (sebenarnya sebelum ni dah ade pon blog lain, tp yg tu digunakan untuk assignment submission)..blog ni merupakan blog pertama yang akan aku gunakan untuk meng-ekspresikan secara maya (sekarang orang panggil cyber kan?) hari-hari aku di alam realiti aku..ececece..lebih kurang macam diari-lah..tp aku tak panggil blog aku ni diari kot sbb biasa lah, stereotype manusia bila sebut Diari = Perempuan..haha..jangan marah ye.. ;P

Anyways, i'm still new in this blog-thingy (mat saleh pulok dah), so, segala kekurangan dr segi isi kandungan entri, salah-penggunaan bahasa, kosa kata atau segala macam elemen-elemen bahasa dan sensitiviti secara umumnya, harap diberi tunjuk ajar oleh anda semua blogger/blog walker dan insyaAllah sy akan cuba memotivasikan diri untuk bergerak kehadapan dalam arena blogging ni..dan jangan lupa jdik la FOLLOWER sy..haha


p/s: tengok, baru entri pertama dah ngarot tah pape..haha..adoiyai..jmpe di entri seterusnya!!! =D