Friday, 18 May 2012

Blog skin aku sudah di-'MORPH'-kan...

jumaah mubarak peepz..entri sekejap2 sebelum pi semayang jumaat..entri dah lame xupdate..ni update kejap sebab dah tukar rupe yang tak berapa nak baru..tone n gambar sebelum ni agak dull, aku tengok sendiri blog aku rase BOSAN + NGANTUK..skang ni segar sket lah kot..xbrape nk ngantuk sgt..hahahah..harapnye

Dari 2-3 minggu lepas nk update pasal praktikal tp tak ter-update lagi..i.allah malam ni @ besok..dah mintak cuti hujung minggu ni, lepak kluar dengan brothers skola dulu..ok~ chalo..laki2 tu, buat-buat paham ye..jom date dengan ALLAH..smoga ibadah diterimaNya insyaAllah.. =)

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-


~Hambik ko..berhabuk bersawang..brape keturunan spider pon aku tak tau~



TADAA~~~~~


| ok la ni kan...tak ngantuk sangat (kononnye)..hahahah |


3 comments:

Tia Ahmad said...

Nice. =) Tangan banyak2 tu stands for what? Unity eh. Hee

Farhan Zukri said...

athirah ahmad zaki!!! haha..rindu kau..unity? boleh jugak..1 of the scope..aku prefer, "masih mencari sesuatu yang memberi ketenangan n ketaqwaan yang hakiki"...still grasping for the one..

komen emo: aku nk sgt brubah kpd lebih baik..lg2 bab agama n attitude aku n some more..aku still jahil n bodoh sebenarnye ni..sentiasa doakan aku ye..aku pun akan doakan yg terbaik utk kau juge..

*nnt mungkin aku akan kongsikan pasal ni.. ;')

Tia Ahmad said...

Jgn ah tulis name penuh aku doe. Huhu.

Em okey letew. Alhamdulillah. Ltly ni bnyak gak la membe2 aku yg dah menuju kearah kebaikan. I mean more to Islamik jugak, aku pon terharu sangat-sangat senanye. Aku just doakan yang terbaik untuk membe2 kite sume, ko and aku jugak. Hopefully, InsyaAllah. See you soon aa. =P