Sunday, 6 November 2011

|SEGMEN| Stop! Den Nak Follow Ekau!

"Apo kono eh jang?" ...hurm kalau dilihat nya post title ni, adakah empunya blog Die Hare Ry Amyra (Amyra Husna) anak nogoghi?? kalau betul, hey, kita serupa~~~ sey nogoghi gak lah ni haa..

ok, enuff blabbering nonsense...Amyra Husna ade buat segmen khas untuk blogger yang masih bertatih-tatih bak bayi comel (macam aku ni..haha) So, sape mau join, pi terjah blog beliau tu (dan folo ye) :D



click this okeh:


Hepi Blogging | Hepi Blogwalking | Hepi Following

17 comments:

Amyra Azhar said...

hehe. eseh sbeno nyo ank melako.
doke jo ngan noghoghi.hehe thnx yea join! follow sini skli n_n

Farhan Zukri said...

melako ghupo eh..jighan la ni...haha..okies..tenkiu, tenkiu :D

-fa- said...

salam c^^)
dtg dr segmen yg sama .^^)
da follow blog awk & salam kenal ^^)
meh singgah blog sy pulak hkey (^^, http://farahizyan.blogspot.com/
tqsm. daaa~ (",)

iza azmilia said...

lompat2 sambil follow sini. .
jom follow iza ^_^
tak nak tak pakse :(

missanonymous said...

dari segment yang sama :D done follow u..mehh la follow sini
http://missanoymous.blogspot.com/2011/11/segmen-stop-den-nak-follow-ekau.html

missanonymous said...

dari segment yang sama :D done follow u..mehh la follow sini
http://missanoymous.blogspot.com/2011/11/segmen-stop-den-nak-follow-ekau.html

Hilmi Razali said...

hye...follow dari segmen yang sama..
later follow my blog kayh?

http://storygempak.blogspot.com/2011/11/segmen-stop-den-nak-follow-ekau.html

Yusri Aldi said...

done following you,
follow me back here.
dari segmen yg sama. :)

http://yusrialdi.blogspot.com/2011/11/segmen-stop-den-nak-follow-ekau.html

myu said...

Salam perkenalan :) Hye, myu singgah sini dari segmen yang sama...

http://violetrosesmyu.blogspot.com/2011/11/segmen-stop-den-nak-follow-ekau.html

faTin Najwa said...

dtg'dari'segmen'yang'sama
followmek..singgah'di'blog'wawa
http://fatinamiranajwa.blogspot.com/2011/11/segmen-stop-den-nak-follow-ekau.html

Fahz said...

salam ukhwah dari segmen yg sama.happy blogging frenz :)

aku_fynaz said...

jln2 sini :3

http://chibbyabby.blogspot.com/2011/11/segmen-stop-den-nak-follow-ekau.html

LaDy NeA said...

done follow dari segmen sama!!! follow lar balik kalo sudi...ladynea.blogspot.com

http://ladynea.blogspot.com/2011/11/segmen-stop-den-nak-follow-ekau.html

I am...izuan said...

singgah/follow dari segmen yang sama...follower yang ke 110 lapor diri..susah nak cari blogger laki2 ni..salam perkenalan :)

http://izuan-izuan.blogspot.com/2011/11/segmen-stop-den-nak-follow-ekau.html

follow me back k?

cik ezai said...

singgah+follow dari segmen yang sama..follow me back k..
http://lovedalicious.blogspot.com/2011/11/segmen-stop-den-nak-follow-ekau.html

Saiazuan said...

woh, gudluck :)

izah :) said...

iza singgah sini dari segmen yg sama..kalau sudi ,jom singgah blog iza..:D

http://missikushi.blogspot.com/2011/11/segmen-stop-den-nak-follow-ekau.html