Monday, 18 June 2012

Part-Time: 2 in 1 = lettihhh~


saje nak letak post ni..ni la tempat part-time ku~ sambil-sambil praktikal..lettihhh~ buat duble job dalam sehari..8am - 5pm = praktikal ; 6pm - 10pm = part time..ni la keje yang agak gile aku buat..jarak tempat praktikal dari rumah 30-40 minit..non-stop woo..8 pagi keluar rumah --> 11 malam baru balik, untuk 3 BULAN!!!

ni semua untuk backup sara diri..hari-hari pegi praktikal naik kete, 40 minit, paham-paham la minyak camne kan, belum kira maintenance lagi..usim bagi sehari rm...err..xnak citer..senang citer, elaun sebulan cukup-cukup buat duit minyak..duit tol, duit makan/belanja, maintenance nak cekau mana..terpakse la buat double job..lettih~ tapi boleh laaa..dah habis praktikal sambung terus fulltime kat sini..on my way carik peluang kerja yang lagi better..doakan ye~ amin =)

kelebihan keje sini: bole bace buku free2..dah brape novel habis entah..haha ;P

No comments: