Thursday, 24 March 2011

Sejarah Bermula...

~ aku budak baru, mintak tunjuk ajar ye =D ~

السلام عليكم

Salam sebagai pembuka bicara untuk blog aku yang pertama (sebenarnya sebelum ni dah ade pon blog lain, tp yg tu digunakan untuk assignment submission)..blog ni merupakan blog pertama yang akan aku gunakan untuk meng-ekspresikan secara maya (sekarang orang panggil cyber kan?) hari-hari aku di alam realiti aku..ececece..lebih kurang macam diari-lah..tp aku tak panggil blog aku ni diari kot sbb biasa lah, stereotype manusia bila sebut Diari = Perempuan..haha..jangan marah ye.. ;P

Anyways, i'm still new in this blog-thingy (mat saleh pulok dah), so, segala kekurangan dr segi isi kandungan entri, salah-penggunaan bahasa, kosa kata atau segala macam elemen-elemen bahasa dan sensitiviti secara umumnya, harap diberi tunjuk ajar oleh anda semua blogger/blog walker dan insyaAllah sy akan cuba memotivasikan diri untuk bergerak kehadapan dalam arena blogging ni..dan jangan lupa jdik la FOLLOWER sy..haha


p/s: tengok, baru entri pertama dah ngarot tah pape..haha..adoiyai..jmpe di entri seterusnya!!! =D

No comments: