Wednesday, 22 February 2012

bila Allah dah bagi. Bersyukurlah.

bila sesuatu yang kita nak Allah permudahkan. Bersyukurlah.

alhamdulillah..minggu lepas masuk pertandingan SCRABBLE dan dapat tempat ke-3. Well, its okay what~..semuanya tak dirancang..eh?! silap..semuanya dalam perancangan Allah..tertulis dalam qada' dan qadar..mulanya aku sebagai AJK yang anjurkan pertandingan tu, disebabkan ade meja kosong, aku masuklah saje-saje, sekadar main-main (tak serius tau)..tuptap masuk final n dapat tempat ketiga..

tadaa~~ ni hadiah-hadiahnye :D
hadiah tempat ketiga bernilai RM100...jimat duit nak belanja..haha..aku sebenarnye dah tanam niat nak beli board game ala-ala scrabble tu gunakan voucher gomen bagi tu sebab nak main ngan adik-adik kat umah.. alhamdulillah, menang dapat menang boardgame free dari pertandingan scrabble tu..Allah tahu apa yang terbaik untuk hambanya..hehe..aku bawak balik rumah haritu, adik-adik aku seronok lah dapat benda baru..*abang mithali* hahaha..

voucher buku tu ade lagi RM200 belum digunakan langsung, insyaallah akan di belanjakan kat adik-adik aku yang masih sekolah lagi..kot-kot nak beli buku kerja tambahan ke, rujukan ke, komik (?) ke..dah masing-masing minat komik kan..haih...aku nak beli buku aku macam tak guna sangat sebab dah nak cuti & semester pun dah last & nak sampai hujung-hujung sem dah (jangan ada subject repeat sem depan ~ amin ya rabb)

haha..tu je kot..stakat nak sharing je..huhu..tak salah kan? kan? kan??

p/s: harini hari yang tak berape nak best sebab tadi frozen mase pembentangan kelas..TAK BEST!!


nota: baru buat tweeter "@farhanfiz"...maaplah..noob lagi..orang baru buatlah katekan :P

2 comments:

Ahlam Miera Amirul Shafie said...

wahhh!! tahniah!!! :)

Farhan Zukri said...

hehe...thanx@ dah lme xnmpk ahlam kt sini hihi ;)