Sunday, 15 May 2011

2nd Trip to OU ~ kisah si jakun

haha..tengok, baru kali kedua pi OU a.k.a. 1 Utama dah nak kecoh kat blog..orang lain dah macam rumah kedua lek je..memang la jakun, aku ni duk asyik terperap kat seremban mmg kat area situ je la, bila dah fly pi Damansara, hati riang berbunga lavender harum nan mekar la..kalau nak citer mid plak, tak sampai 10 kali lagi pun..jakun kan??

Tiap kali pi OU mesti lepas attend wedding..haha..OU dah macam trademark post-wedding plak..mula-mula pi sebab Kee nak beli hadiah untuk mother's day besoknye tu..dah alang-alang kat sana ingat nak pi wayang sekali..last-last, hambik, seat penuh smpai kul 12.30 pagi..tukar plan pi Bowl plak..malu beb bila noob beraksi kat lane bowl..tak silap aku, bowl kali ni baru kali ketiga aku pernah main seumo hidup (jakun lagi?!) .. 3 round pertama, longkang idaman kalbu..lepas tu, bak kate Kee, hero muncul kemudian..aku yg mula-mula terkincit dibelakang dpt 1st!! ~wohoo..bangga sebentar..tp, dispoilkan oleh bowlers lane kiri & kanan, bru 3-4 round dah lebih score aku..rakpe, yg penting aku menang masyuk...ngeh3~

Habis bowl pi ronda-ronda kedai gift, tak jumpe yang menarik..mengeteh kat A&W..haha..yang pasti, ianya satu hari yang sangat masyuuuk!!! =D

~tengok tuu..MFZ high score maa (kerek) ~

"one shot", kata Bella yang mabuk. . .

2 comments:

Wan Fakhrul Rin said...

Agaga. Malu ak weh XD last kot. Ahaha

kim.hana said...

berani lo kata gue mabuk deh?hahahhaha