Monday, 16 May 2011

New Sem: The Beginning!

Harini 16 Mei kelas pertama untuk sem ni .. huhu .. lepas jugak la (kot?) rasa rindu kat member-member classmates dulu..disebabkan aku belum balik asrama + esok 'cuti Wesak', aku kena datang awal..merempit dari umah kul 7 lebih sampai ke KUIS sebelum pukul 8..

Perkara yang sama tiap sem .. aku ngan Ali kat depan library tunggu si Anas siap nak pegi the 1st class for this sem..datang la 3-4 orang student baru tanya kelas kat mana..biasa lah, baru masuk kot .. tadi tengok plak senarai junior dels untuk sem ni, ade 4 ORANG JE!! gila masyuk~~ fuh..

Okeh,  moga dengan pembukaan sem baru nih, aku akan jadi more wiser than the previous me..~wuhuhu..

No comments: