Tuesday, 5 July 2011

Indie Freak -- i was

yup .. i was an indie freak, ears addicted to indie songs & have each album of the indie groups exist in Malaysia (--sort of) .. here are some of the bands that i loved:

MUH - Laila's Lounge - Estrella - Bittersweet - Couple - Disagree - Deja Voodoo Spells - Grey Sky Morning - Hujan - Joanna & Co. - Love Me Butch - One Buck Short - Pop Shuvit - The Times - 'banyak lagi..'

tapi, since laptop rumah yang ade semua album-album & lagu-lagu tu rosak, aku dah jarang dengar .. so, time passes & slowly aku dah hilang minat kat indie songs .. aku kalau konsisten dengar lagu-lagu yang aku suka, aku akan terus minat .. kalau dah tinggal lama memang lapuk la dalam otak ni .. but, aku still nak dengar lagu2 yang aku collect tu .. grrr

4 comments:

tia A7X said...

Gig Ahad ni tak pegi ke weh?

tia A7X said...
This comment has been removed by the author.
Farhan Zukri said...

@Tia

haha..ko aktif lagi ke gig?? dahsyat..

tia A7X said...

Lau ade kesempatan mmg nak g doe. Tp keje blambak. Pfft, =.='