Sunday, 8 June 2014

Delete yang lama, Update yang baru

Assalamualaikum dan salam blogger...

Heya peepz! (people)..nak maklum kat sini yang tuan punya blog ada delete entri-entri dia yang lama..Sebabnya, dia kata bila dia baca balik, nampak jahilnya dia zaman sebelum ni..so, bagi tak mengkehendaki blog ni mengajar benda yang tak berapa nak bagus & siarkan entri yang tak bermakna, dia ambik keputusan untuk delete entri-entri yang tak berapa nak matang tu..

sayang nak delete sebab ada entri pageview tinggi, tapi sayang lagi perihal dosa pahala..so, kita delete-kan aje..gaya penulisan pun ditukar untuk adapt dengan usia yang tak berapa nak belasan lagi dan entri untuk pengajaran dan pembelajaran dan perkongsian pengalaman hidup dilebihkan (dan juga entri ber-mood sastera, nak praktis sebelum habis study ni)

mungkin akan jadi "alo, bosan la entri skema"..akan guwe cuba untuk tak jadi terlampau skema bagaikan sang nerd~ dan lebih santai and reader-friendly..itu je, peace and out~



p/s: sekarang musim exam, good luck us!!!

No comments: