Sunday, 30 October 2011

BEN ASHAARI & LYSSA SECRET : Antara dua blog

Buat julung kalinya , dua blog hebat ni bergabung untuk membuat satu segmen..pukul 8 ni habis (lasy minit betol ni..huhu)




Soalan:
Apa persamaan kedua-dua blog mereka ni?

Jawapan:
-owner molek (sorang cantik n sorang kacak)
-follower ramai melantun lantun
-blog hebat (???)

Soalan:
 Berikan pendapat macam mana nak majukan blog mereka?

Jawapan:
 macam tak kena je soalan tu, selalunya blog lain yang maju sebab blog diorang..banyak ilmu blogging dari dua blogger otai nih



update: tanx to anda2 yg sudi singgah n tanx a bunch (!) kepada yg folo blog ni, sebagai tanda apresiasi, ku kan folo blog korang juge..


19 comments:

Anasyg said...

yg ke 120 -katanya-

Haniada said...

dtg dari segmen yg same.. jom ke blog hani jugak..

cx's said...

cx dtg terjah blogger yg join segmen ni. :) cx tk join pon. sj dtg knl2 sume :)

Syieda_Joy™ said...

salam perkenalan dari syieda...syieda datang dr segment abg BEN n Lyssa..^_^

jom ke blog syieda http://lovestory313.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-lyssa-secret-antara-dua_30.html

Farhan Zukri said...

Haniada & Shyieda_Joy: hehe..blog anda akan diterjah juga..bersiaplah..kuang3

cx's: thanx!!! salam perkenalan..sy tgh terjah blog cx ni..hehe

Cik Kamoo said...

singgah sini dari belog Ben!!

shiema sufian said...

shiema singgah sini. jangan segan segan singgah dan follow belog shiema :)

Mizfantagiro said...

dtg singgah sini ^_~ dr segmen yg sama =)

http://dismybelog.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-lyssa-secret-antara-dua.html

~C-K-K~ said...

salam blogger... jejalan sini dari blog bro ben ashaari... nice blog... teruskan usaha..

Sudi la datang ke blog sy & follow kalau sudi... nnti sy follow balik..

http://jomkongsistory.blogspot.com/

Fendy said...

singgah dr segmen yg sama.....salam perkenalan....

Ninie Dora said...

ninie dtg dr segmen yg sama.. salam perkenalan :)

http://kisahniniedora.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-lyssa-secret-antara-dua.html

ninie follow blog ini ye :)

fiqah said...

ziarah dari segmen yg sama..salam perkenalan :)

aq noor said...

singgah dri sgmen yg same,,,

deeya_shouranlee said...

ngee.. sengeh dulu.. hik2x.. aq datang dari segmen yg sama.. salam kenal (,")

DiDiE eLa said...

didie datang sini..

jenguk 17.http://nshuhailahz.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-lyssa-secret-antara-dua.html

happy blogging~!

fieda said...

singgah dari segmen yg sama..:)

http://mylovely-fieda.blogspot.com/2011/10/segmen-ben-ashaari-lyssa-secret-antara.html

Farhan Zukri said...

thanx blog-peepz sudi datang singgah..nnt ku singgah blog korang semua gak..maap la kalau ade yg lambat singgahan nya nnt sbb ku kalau singgah blog orang, ku belek entri yg bru di post & entri2 lama blog yg ku ziarahi tu..so, patience ;D

*trimass sudi folo, i'll follow u guys back..

Run Away said...

../selamat pagi...salam kenal ya...;d.

IntaNBerliaN said...

salam kenal..

saya tak join segmen ni tapi saya tetap nak terjah & follow blog awak.. :-)

http://ihaveasweetsmile.blogspot.com