Wednesday, 5 October 2011

Destinasi harini (tadi laa)

Salam semua n evening peepz!! okeh..entry taip lelaju..harini keluar pi lowyat, amik laptop member yg hantar untuk repair minggu lepas..tapi , takleh repair sebab motherboard rosak, orang tu suruh hantar kilang (kejadah pulak dah kena pegi kilangnye, kat subang jaya la pulak...seksyen 14)..disebabkan hari masih muda, kitorang rerayau area BB (what is that?!..teka la sendiri..muahaha)..pastu pusing-pusing kat dalam TS n singgah Krispy Kreme (yang mana membuatkan aku lebih sayangkan Big Apple)..

pastu ingat nak lepak kat titiwangsa, tapi dah lewat pulak..balik nek LRT pastu tuka KTM..part nak balik takbleh blak..ramai plak aku jumpa pelanduk dua serupa..sorang macam junior course kat kolej aku, lagi 2 orang macam member kolej (course lain-lain), sorang lagi macam member skola dulu..

nak buat kan cerita, salah laluan..patutnye aku naik LRT ke Sri Petaling, tapi ternaik hala ke Ampang..terpakse tukar, jaga/polis yang jaga pagar buat hal bising-bising "ni kena bayar double ni"..arghh! pedulik pe..aku nak cepat...tukar balik n pulang...dah sampai stesen KTM Sg Gadut (stesen baru tu), dah masuk maghrib..malas nak kol cab (teksi)..lalu jalan lah kaki dengan gaya perlumbaan jalan laju-laju macam pondan tengah buat catwalk (sengal nyer perumpamaan)..haha..15-20 minit jalan & sampai rumah...rehat-rehat n taip blog ni..kbai!

p/s: hujung minggu ni akak sulung balik n kami nak buat kek besday adik yg dah ter-delay seminggu sebab minggu lepas akak takleh balik..aku pun plan tambah nak buat cupcakes pertama aku minggu ni gak..yeah!!

1 comment:

Anasyg said...

kalao ak ad kat situ, ak da jerit kuat2 GURKI !