Tuesday, 11 October 2011

SEGMEN HARIS KAITO : JOM TAMBAH FOLLOWER

Okeh, ni first time aku join segmen kat dunia blog ni..yang ni segmen dari Haris Kaito...1st time join segmen & aku baru nak add si Hariz Kaito..dah banyak kali baca pasal dia melalui blog kakak kepada classmate aku kat kolej, Innanie Ariffin...tiba-tiba kali ni tergerak nak join sekali..

Klik gambar ni untuk detail segmen ..,..hehehehe


meh join beramai-ramai...betulkan niat masing-masing ye...niat untuk carik kawan blogger yang sesama minat ber-blog..boleh kongsi pendapat, kongsi cerita, mengumpat, mencaci maki dan segala meng..hehe...okeh, dah2..jom..sebelum join segmen ni, sila folo haris kaito (& aku juga) dulu..hehehe

4 comments:

IntaNBerliaN said...

Salam kenal.. terjah dari segmen yang sama.. :-)

follow awk :-)

http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/2011/10/segmen-haris-kaito-jom-tambah-follower.html

Ridzwan Mohamed said...

singgah sini.dr segmen same.

http://ridzwanzones.blogspot.com

love laugh said...

jalan2 follow sini :)

Tyratyra said...

Singgah dari segmen yang sama :)
Jalan la kat sini lak yaa : lifeOftyra