Sunday, 30 October 2011

[segmen] TAG

Assalamualaikum...disebabkan tengah takde idea nak citer ape kat blog buat sementara ni, aku jawab blog tag kawan aku lah yerp..ape tu blog tag?..blog tag ni (ikut kefahaman aku) ialah bila ade blogger lain yang jawab soklan dari tag blogger lain dan mereke buat soklan baru untuk di jawab oleh mereka-mereka (bloggers lain) yang bakal di tag..dan seharusnye blogger yg akan di tag tu kena buat benda yang sama..kekunci segmen tag ni ialah, ianya berterusan!!! so, sape yg dah kena tag tu sambung la legasi nye..(tak nak jawab tag tu pon takpe..huhu)

Blog si gadeeszz maniszz Ziey Mazzyha

*aku nak tag sape nih?! blog-mates aku bukan ramai yang blend in segmen cenggini..ok lah..lihat bawah ye

The rules :
- You must post these rules.
- Each person must post 11 things about themselves in their journal.
- Answer the questions the tagger set for you in their post. And create eleven new questions for the people you tagged to answer.
- You have to choose 11 peoples to tag and link them on the post.
- Go to their page and tell them you have tagged HIM/HER.
- No tag back!

No stuff in the tagging section about ' YOU ARE TAGGED IF YOU ARE READING THIS' YOU LEGITIMATELY (a.k.a REALLY, TRUST, WITH ALL HONESTY) have tagged 11 peoples.

11 things you guys ought to know bout me:

1- love to make friends but never know how (comm prob = =")
2-  turning forever 21 next 09th February 2012
3- gila online smpai ibu pun dah bising (i learn new things from on9 tau!)
4- aku suka buat kek/kuih/biskut/bun/ape2 yg melibatkan pembakaran oven/kukusan (member adik2 aku pelik sebab aku reti buat semua ni sebab aku lelaki)
5- jangan borak-borak ngan aku time nak tido, nnt korang kecewa sebab no reply (aku cepat tido)
6- cadang nak terus kahwin lepas cukup tabungan aku...hehe
7- di gelar escalator (spt sifat escalator yang ke atas, aku selalu menambah-nambah ape-ape yang kawan aku ceritakan smpai kadang-kadang memecahkan perot-perot mereka akibat gelak tanpa kawalan)
8- suka berbelanja untuk kesayangan (famili, kengkawan, blog-mates??)
9- my friends is my family
10- UNIK!!!! haha

Soklan dari Ziey Mazzyha

1.Best word describe you?
Terengganu 

2. Black or White?
both (checkered) 

3. Am I annoying? HAHA
some times lah 

4. Music or Movie?
me prefer music 

5. Do you have gf/bf?
nope, dun plan to hv 1 for now 

6. Coffee or Milk?
MIX 

7. Hows my blog?
cutiee!! 

8. Present or Surprise?
present..dont like surprises much

9. The thing you love the most?
ukhuwwah (families n friends)

10. The thing you hate the most?
backstabber
11. Does this game bother you? 
quite (but not much) haha

I'm not feeling of tagging anyone to this post for now. Maybe some other time (or ade sape2 mau aku tag blog dia? kalau ade nnt aku buat lah soklan2 untuk korang jawab)..Till then ~ cheerios

si Anasyg pon ade tag soklan dr dia gak..nanti2 lah..aku kt cc nih, ade time limit

1 comment:

Ziey Mazzyha said...

Oh sgt hodoh tulisan date n sidebar title ak. Aku gune donlod font, lemons can fly. HAHA kamsahamnidaa sbb balas tag merepek ni~