Sunday, 11 September 2011

i'm infected!!! penyakit berjangkit..

Salam Aidilfitri..raya! raya! (tak merase sangat nak meraya pun sebab final exam dah nak mula pun)..sekarang ni kepoh betul dengan hal 6% cukai kad topup..haih..aku pon bengang ni..camne leh tak bengang, kalau korang dah 10 kali topup, maknenye korang dah spend rm6 just for cukai...okeh, tutup cerita..dah mula lari topik ni..

AKU DAH DIJANGKITI!!!
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
DENGAN DEMAM K-POP!!!

jujurnya, dulu aku tak berape nak minat sangat pun dengan gejapa fenomena k-pop ni dan dulu aku pelik macaam mana orang ramai (especially perempuan) minat gila dengan K-things nih..discovered, di samping masing-masing bermuka 'beautiful boys' (ahh ~ me sounds gay), their pieces (dramas, movies, songs, etc) i can say is superb..haha..tapi, aku cuma minat ke arah diorang punya variety shows n songs (i repeat, SONGS n NOT THEIR ARTISTS)..

There re two bands that i love to hear their songs the most: Leessang n BigBang ... some videos to share.. ^^

Ballerino - Leessang ft ALI


Turned Off the TV - Leessang ft Tasha, Kwon Jungyeol


Love Song - BigBang

3 comments:

Ziey Mazzyha said...

Leesang ade Kang Gary okay! haha. aku suke lgu leesang, yg ape tah tajuknye woman who can't forget men who can't leave? g2 ;ah kot~

Farhan Zukri said...

oh..itu " The Girl Who Can't Break Up, The Boy Who Can't Leave" yang ade lee hyori dlm MV tu..haha..tu pon fav aku jugak!! haha

Ziey Mazzyha said...

Oh itu mmg favorite sepanjang zaman. mwahahaha. ak first tw lagu tu mase dlm star golden bell.