Thursday, 1 September 2011

Salam Syawal 1432H; Salam Eidulfitri

err...weh paan, dah raye ketiga baru nak wish?!

well, we still have 27 days of raya left..it's never too late, rite...hehe...

okeh, mula...Salam Syawal 1432, Salam Kemerdekaan ke-54 & Selamat Menyambut Eidulfitri minal aidil wal faizin diucapkan buat para sahabat, kengkawan, cecikgu, bloggers & blog-readers semua..Maaf Zahir (dan juga Batin..kalau ade sape2 yg terase hati bace entri2 sebelum ni..huhu)...halalkan segala ilmu, perkongsian & juga hutang piutang (kalau ade nak claim gak, meh laa mintak sini!..erk, hehe)...kira 0-0 lah ye, penalti, free kick dan ape bagai pun kite lupekan saje...mari bersama beraman damai di hari & bulan kemenangan yang penuh kemuliaan ni..dah-dah, jum tido..esok hari nak kena sambung buat collection fulus raye kan? kan? Oh! sebelum terlupa, tagline raye aku tahun ni:

Mari Bermain Mercun; Mari Putuskan Jari
sekali lagi, sebelum aku berangkat menujah minda separuh sedar ini ke alam mimpi mainan syaiton yang direjam:

Salam Syawal ~ Salam Eidulfitri
"kullu am wa antum bikhair"



p/s: haih...bilo la konvoi dak skola den nak mulo nih?? tak sabo dah eh...

No comments: