Friday, 29 April 2011

Borang, Borang & Borang ~ Student KUIS

Assalamualaikum...hah!! ni sape-sape yang kena isi borang yang berkenaan tapi ade masalah (masalah register LMS, masalah download, dsbgnya)...

1. klik link-link kat bawah ni untuk meng-download borang-borang yang berkenaan..
2. klik kat gambar untuk paparan lebih jelas..
3. RUJUK VIDEO KAT BAWAH  UNTUK PROSES PENDAFTARAN

Borang Pengesahan Pelajar Lama (SENIOR)

okeh, untuk borang ni spesel untuk semester 2 & keatas je..sebenarnya lebih kurang je dengan borang semester-semester yang lepas (borang warna pink yang kena diisi sebelum masuk pkk) cuma penambahannye, kita kena mintak t.tangan mentor untuk komfemkan yang kita ni SEORANG MAHASISWA KUIS -.-" ... waktu untuk jumpa mentor adalah dalam jam 8.30 pagi - 12.30 tgh/hr..untuk daftar; 8.30 pagi - 3.30 petang..tak tau sape mentor?? lagi senang, jumpa je KJ (Ketua Jabatan fakulti ye, bukan  yang KJ main politik tu) ...

~ni jadual pendaftaran; mase untuk jumpa mentor dr 8.30-12.30 je ye~

~contoh borang~

ni link untuk download borang pengesahan pelajar lama:

*updated: borang kat atas ni ade disediakan sebelum masuk pkk, tp lg senang kalau print sendiri sbb boleh terus amik t.tangan mentor, takyah ulang alik pi pkk..ramai lgpun..

Borang Pelekat Kenderaan (Sepenuh Masa)

Rase nye semua student dah sedia maklum, larangan pembawaan kenderaan mula semester depan..kelonggaran kepada pelajar tahun akhir (semester 5 & 6); tapi kami tetap kena isi borang permohonan..yang semester lain, kena mohon & perlu disertakan alasan yang munasabah (alasan ape?? pikir la sendiri..) .. rujuk gambar bawah..tak nampak?? hadoiyai, klik laaa =.="


klik link kat bawah untuk download borang permohonan pelekat kenderaan:
http://www.4shared.com/document/rvNEZ3B0/Microsoft_Word_-_BORANG_PELEKA.html?

*kawan aku cakap borang pelekat = borang mohon kenderaan..tp, kalau bukan, selalunya urusan kenderaan ni kat bahagian keselamatan (pejabat dekat dengan gate tu), pegi la kat situ ;P

Penempatan Luar Mahallah / Luar Kampus

yang ni untuk sape-sape yang nak tanak duk asrama tapi nak duk luar..rujuk kat gambar bawah untuk T&C..


Klik link kat bawah untuk download borang mohon duduk luar kampus:

*borang duduk luar kampus ni memang dalam format excel (.xls)..print dan isi je..

p/s: aku sertakan semua ni bukan aku ni gila kat kuis ke, ape ke..aku cuma nak memudahkan urusan masing-masing je..tapi, kalau korang rase lg senang masuk kat LMS tu, masuk je la ek..taknak bising-bising kat sini..rase nak download, download..kalau taknak, blah je..jangan bising-bisingan..penambahan, aku guna 4shared.com sebagai medium untuk download semua borang-borang ni.."aku hanyalah seorang student yang tak sabar nak habiskan sisa hidup sebagai seorang pelajar kuis"

Haaa!!! hambik nih!! kat bawah ni ade video animasi MPM-KUIS buat spesel untuk korang..tengok kreatif tak kreatifnye diorang ni..haha..
credit: MPM-KUIS

4 comments:

Hazirah Ashhuri said...

thnx abg paan....
sng keje eden...
huhuhuhuh....

Farhan Zukri said...

@Hazirah Ashhuri
haha...u're most welkam..
glad can help.. =D

muhd faez said...

thnx paan
ko memudahkn ak tuk download
:)

Farhan Zukri said...

@muhd faez
haha..same2.. =D