Monday, 18 April 2011

Sony Vegas Pro 10 + Crack!!!




halo..halo..entri ni saje-saje dipost untuk mereka-mereka yang teringin nak edit audio video (sort of) tp takde software-nye @ tak berkemampuan nak beli (mahal kot?!)..macam aku, disebabkan aku pakai Win 7 Starter (tak mampu der), so, takde feature Windows Live Movie Maker..disebabkan dah lama & teringin nak edit2 video ni, nak x nak, aku perabis usha software2 yg masyuk untuk edit video nih..sebelum ni pernah cuba Adobe Premier tp complicated habis..aku tak reti weh nak guna adobe creative suite master nih (termasuk photoshop..maluuu)..so, google punya google, aku jumpa software yg masyuk untuk audiovideo editing ni a.k.a. Sony Vegas Pro 10..


Vegas Pro 10.0a ni produk paling latest & cool dr Sony Creative Software...boleh kate software ni superbly powerful software untuk editing..kiranya standard professional editing-lah (untuk sape yang dah master software ni laa, aku blum lg la weh..huhu)
LAGI INFO DIBAWAH:

Sony Vegas - Professional Video, Audio, and Blue-ray Disc Creation! Only Vegas software combines real-time SD, DV, and HDV video editing with unrivaled audio tools to provide the ultimate all-in-one environment for creative professionals - high-definition and high-fidelity.

Sony Vegas is a professional non-linear editing system (NLE) originally published by Sonic Foundry, now owned and run by Sony Creative Software. Originally developed as an audio editor, it eventually developed into an NLE for video and audio from version 2.0. Vegas features real-time multitrack video and audio editing on unlimited tracks, resolution-independent video sequencing, complex effects and compositing tools, 24-bit/192 kHz audio support, VST and DirectX plug-in effect support, and Dolby Digital surround sound mixing. It's designed for Microsoft Windows XPVista and 7. In April 2007, Sony along with AMD jointly demonstrated a 64-bit version of Vegas running on 64-bit Vista. 

GET IT FOR FREE!!!

* Sebelum mula, download dulu trial version kat original sony website:

* Lepas tu, Download pulak fail Crack:

PENTING!!! Ikut langkah2 berikut:

install sony vegas  trial yang dah didownload ke computer
extrak fail Sony Vegas Pro 10 crack
bukak fail yang dah di ekstrak

NOTE!!! klik dulu dkt "Sony_VegasPro8_DVDArchitect45_SoundForge9_CRACK.exe"
klik pulak dekat "movie cut" yg warne hitam tuh & locate fail nih "C:\Program Files\Sony\Vegas Pro 10.0" * klik "OK"
dah tu, klik dkt butang "+"
lepas tu, klik "Crack Me" kat pompuan tu..
selesai proses crack, klik smiley hitam berpangkah X tu..

bukak sony vegas pro 10
bukak pulak keygen (dalam fail crack tu) pilih nama produk : Vegas Pro 10.0 (32 and 64 bit) Series
masukkan seriel number, klik next smpai ade pilihan butang
pilih "register from another computer" & masukkan informasi palsu kat borang tu..
next, dan masukkan "activation key" yang ade kat keygen yang sama
last klik n tadaa~...dah siap..

Tak Paham...huhu...rujuk video tutorial kat bawah ni:


credit to:
mikahlamka - Class A Hacker (www.hackcommunity.com)

Martik Panosian's Blog
*kat blog Martik ni, korang bleh dptkan banyak tutorial pasal computers, softwares & such (IT related things for sure)

p/s: aku post ni pun sbb nye, mse aku carik kat google aku amik page yg paling ramai bukak..dah donlod ape sumer..ghupenye patch ngan crack dier xbleh guna..cam haram..berpuloh web gak la yg aku geledah semate-mate nak carik bende alah ni..at last, jmpe gak..

No comments: